Tässäpä on ollut piiiiiiiiitkän pitkä tauko! Nyt vissii pitääkin kirjottaa paljon.... fuck.

Hevitän täällä Staminaa ja yritän miettiä, että mitä sitä tekisi. No! Päätin tulla avautumaan. Mutta en kyllä tiedä mistä avautuisin, koska ainoa asia mistä haluaisin avautua, ei sovi näille sivuille.... Joten ehkä tästä tulee tällä kertaa vähän positiivisempi merkintä kuin nuo aikaisemmat ovat olleet :D

Oon ollu joka ikinen päivä (ja yö) ulkona tovereiden kanssa (jee, nykyään mut kutsutaanki jonnekkin!), ihmettelen kun en oo saanut vielä jotain raittiin ilman myrkytystä... Ja en tajuu miten mulla liikenee aikaa vaan istuskella jauhamassa paskaa every fucking day, koska mulla on niin sata muutakin hommaa tehtävänä: 

1. Hommata lukion kurssikirjat... Vitun tärkeä tehtävä. ...ja kallis

2. Siivota huone

3. Siivota toinen huone

4. Siivota koko saatanan talo

5. Siivota vaatekaappi. Mun kledjut ei mahu mihinkää....

6. Kirjoittaa jotain yhteiskunnallista. Hyvin tärkeä kohta tämä kuudes.

7. Mennä Ylivieskaan! Ehkä tärkein. Oi, voisi puida Ylivieskaa tänään.

8. Ostaa vaatteita. Tai ehkei sittenkään?

9. Puhua äidille, että voisin haluta synttärilahjaksi Stam1nan tai Soilworkin hupparin. 50€ + postikulut :s

10. Kymmenes kohta on turha.


Ylivieska. Ai ai ai, sinne ihmisen mieli aina halajaa!  Kelatkaa, että aina kun oman kaupungin maisemat ja ihmiset alkaa vituttamaan, voisi vain ottaa ensimmäisen InterCityn kohti jotakin kaukaista ja olla siellä hyvän ruuan ja seuran äärellä muutaman päivän. No hehe, minä pystynkin tekemään niin! Vielä ei ole Järvenpää alkanut ylitsepääsemättömästi vituttamaan, mutta sitä hetkeä odotellessa.

Ylärissä asuu siis mun mummeli ja papparainen ja suuri osa sukua. Siellä on aina ihan mahtava meininki, mummu on hauskin tyyppi tässä maailmassa, jossei Sampoa lasketa mukaan. Mummelilla on aina ruokapöytä notkolla hyvästä safkasta (kokki-isäni saanu oppinsa himassa?). Ja muu suku sitten, keitä siellä asustelee. Ne on niin ihanaa porukkaa :D Haikolan lapset on ihan vitun siistejä, hauskimpia keitä tiiän :D Varsinkin Janne. Ja Arja. Ja Arikin. Pena, Haikolan isäntä, on myös niin ratkiriemukasta seuraa, että pelottaa ihan. Ootan toodella paljon, että tulen täysi-ikäiseksi, että pääsen juomaan alkomahoolia Haikolan grillimökkiin railakkaan sukuni kanssa!♥

Nyt mua väsyttää ihan armottomasti, joten tänään ei tule enempää tekstiä, ei kuvan kuvaa, ei päivän spesiaalia eikä päivän biisiäkään. MO.